• VERZENDING BINNEN 1-3 WERKDAGEN
  • LET OP: DOOR GROTE DRUKTE BIJ POSTNL KAN DE LEVERING VAN UW BESTELLING VERTRAGING OPLOPEN
HOME » WEBSHOP » BRIEVENBUS CADEAU

Brievenbuscadeautjes waar je blij van wordt. Wat is er nu leuker dan iemand spontaan te verrassen met een cadeau dat zo op de deurmat valt? Wil je iemand verrassen met een leuk cadeau, maar heb je de tijd niet of is het te ver weg, bestel dan makkelijk een pakket wat door de brievenbus past, niets is leuker als de ontvanger thuis komt en er ligt een verrassing op de deurmat.

*Wij doen er altijd alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk thuis te bezorgen. Als gevolg van de extreme drukte bij PostNL kunnen wij niet garanderen dat jouw bestelde product de volgende dag in huis is.
Bij ons kun je terecht voor heel veel mooie brievenbus pakketjes in diverse prijsklassen en voor allerlei gelegenheden. Een pakket van ons betekent meer de alleen een cadeau door de brievenbus, het is een pakketje vol geluk en tovert een glimlach op iemands gezicht. Staat jouw ideale samengesteld pakket er niet tussen? Stuur ons dan een bericht door het formulier in te vullen voorzien van jouw wensen. Wij gaan aan de slag om het pakket van jouw wens te realiseren.