• VERZENDING BINNEN 1-3 WERKDAGEN
  • LET OP: DOOR GROTE DRUKTE BIJ POSTNL KAN DE LEVERING VAN UW BESTELLING VERTRAGING OPLOPEN
HOME » CONTACT » DISCLAIMER

DISCLAIMER


De website van PuurMi Styling & Design is met grote zorg en precisie samengesteld. Ondanks de constante zorg en aandacht voor deze website is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
PuurMi Styling & Design sluit met deze disclaimer alle aansprakelijkheid uit voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van informatie verkregen via deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen.
PuurMi Styling & Design mag haar website naar eigen inzicht en op ieder moment aanpassen en is niet aansprakelijk voor de gevolgen van deze aanpassingen. Ook bij het overnemen van gegevens of door technische storingen en andere omstandigheden kunnen fouten in de gegevens ontstaan of gegevens onvolledig overkomen waarvoor PuurMi Styling & Design geen aansprakelijkheid kan aanvaarden. Op de website van PuurMi Styling & Design staan mogelijk links naar websites van derden. PuurMi Styling & Design is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.
Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie op de website van PuurMi Styling & Design blijven ten alle tijden voorbehouden aan PuurMi Styling & Design. Gebruik is niet toegestaan zonder schriftelijk toestemming van PuurMi Styling & Design.